Forside » Fakes » Sexdating og den søde hævn
Sexdating og den søde hævn
Sexdating - fanget i en løgn

Sexdating og den søde hævn

Sexdating og små hvide løgne?

Tinder er både fantastisk og røvirriterende, man bliver rimelig hurtigt hooked på det, hele ”spillet” med hvor hurtigt man kan få match og hvor mange man kan få. Der hvor det kører lidt af sporet for mig er, når folk lyver, jeg kan simpelthen ikke have det. Ja de fleste ser tinder som sexdating, fred være med det, men hvor er det lige at det bliver okay og lyve og snyde bare fordi det netop er sexdating?! Jeg forstår det ikke og det kan i den grad pisse mig af. Opfør dig dog som du ville gøre ude i det virkelig liv. Nå, efter denne gang ”opkast” tager vi min sexdating oplevelse som førte mig hertil 😉

Sexdating er lige ud af posen for mig

Jeg siger hvad jeg vil have og er ærlig, når jeg siger til dig jeg IKKE er interesseret i et forhold er det ærligt, det betyder ikke at jeg langsomt prøver at lokke dig ind i min verden for at det til sidst skal blive os to, nej det er udelukket sexdating jeg vil have nu! Jeg matcher denne skønne mand, vi aftaler forholdsvis hurtigt at vi skal ses, han viser at han er mere åben for et forhold end kun sex, jeg tænker man kan jo altid se hvad det fører til, ikke alle veje før til sexdating 😉 Vi skriver vel sammen 2 ugers tid inden det passer ind i begge vores skemaer at  vi skal mødes, jeg får mange søde smser fra ham i løbet af dagene, godnat opkald uden at have lagt op til det, han er i det hele taget bare en dejlig mand.

Dagen kom endelig

Vi mødes hjemme hos ham og alt er bare lige i skabet, han lover mig jo ligefrem guld og grønne skove, han fortæller mig at han godt ved det lyder som en kliche, men at han faktisk ikke er som andre mænd, han lyver ikke, er reel og han søger kærligheden, han ved godt han er direkte, men sådan ligger landet for ham og han kan ligeså godt fortælle det med det samme, for han er helt vild med mig og håber at det måske kan blive til mere end bare sexdating! Jeg tænker hold da op, har jeg fundet så fantastisk en mænd på en sexdating app? Kan det virkelig være rigtigt? Nå, men knalder, sexen er god så jeg brokker mig ikke. Jeg pakker min ting, tager mit overtøj på og går ud ad døren, vender mig om og han smiler, kysser mig farvel og lukker døren.

Så kom sandheden snigende

Dagene går, jeg hører intet fra ham, ingen søde sms eller godnat opkald. Kun en kold skulder, det er hvad jeg har fået. Bliver lidt ærgerlig, tænker hvorfor var han ikke bare oprigtig når nu jeg selv startede med at fortælle jeg kun var til sexdating, hvorfor skulle han dog lyve!

Altid hyggeligt med veninder og kollegaer på samme sexdating app

Nå, men jeg tager det i stiv arm og er sgu egentlig lidt ligeglad, er på arbejdet og snakker lidt med en kollega, vi keder os lidt på vej til møde og beslutter os for at gå lidt på tinder, wupti min kollega matcher min ”søde” fyr. Hovsa siger jeg til hende og fortæller det hele, hun smiler smørret til mig og så blev der planlagt en lille ”hævn”. Hun begynder at skrive frem og tilbage med ham, hun skriver hun er til sex lige på og hårdt, pirrer alle hans sanser og får ham helt op at ringe, han er VIRKELIG på og spørger om de ikke snart skal ses. Hun begynder stille og roligt at sende ham de samme smser som han har sendt til mig, præcis de samme, at hun søger det ene og det andet og ikke er som andre bla bla. Tossen kan ikke se, det er hans egne beskeder han får tilbage. OMG han beder jo lige frem om det 😉 Nå, men de aftaler så at mødes, da han så er på vej ud til min kollega får jeg lov at skrive til ham fra hendes tinder af ”Pas på hvem du matcher med på tinder. Din ”ærlighed” kan blive gennemskuet. Hilsen XX” Manden tager det dog i stiv arm og skriver ”touche”. Ja Ja bittersød hævn.

Om Michelle Petersen

Velkommen til min dating blog. Læs andres oplevelser i forbindelse med dating eller del dine egne. Du må ikke nævne andres navne eller på anden måde hænge andre brugere ud. Alle er meget velkommene til at kommentere på artiklerne. Jeg forbeholder mig retten til at slette upassende indlæg uden yderligere varsel. God læselyst :-)

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*