Forside » Sexdating » Tinder en genial sexdating knalde app
Tinder en genial sexdating knalde app
Min sexpartner var ikke glad for mine kradsemærker

Tinder en genial sexdating knalde app

Nogle vil måske mene jeg er lidt kinky anlagt, til tider vil jeg gerne have det lige på og hårdt, men vi alle har vel et eller andet, som andre vil mene ikke er ”normen”. Men altså jeg er meget glad for tinder, der er både til dating hvis jeg ønsker det, eller hurtige knald hvis det er hvad jeg står og mangler den dag. Den ene dag hvor jeg havde fri fra arbejder og ingen planer tænkte jeg straks, lad mig swipe! Højre og venstre, det tager jo ingen tid, nogle gange tænker jeg på hvor besværligt sexdating må have været inden internettet. Buuum et match, guuud hvor er han lækker, lige en som kan rive mig rundt som jeg kan lide det! Stor og muskuløs, jeg skriver til ham med det samme og pling der går ikke 2 minutter før der er svar. Vi skriver frem og tilbage, intet vildt, han er for nyligt kommer ud af et forhold, ligesom største delen af fyrene her er, men tænker det er jo bare bonus, så har han nok noget han gerne vil have indhentet, just bring it on, jeg er allerede helt oppe og ringe, det kan kun gå for langsomt.

Husk at skru op for charmen med de sexdating apps 😉

Jeg begynder langsomt at bruge mere og mere smiger så han ikke bliver skræmt væk, når nu jeg fortæller ham at det er hård sex der tænder mig, nogle synes måske det er for meget efter 5 minutters samtale, men ikke ham her, han er på, han er vild og siger han selv kan lide det hårdt. Vi aftaler at ses om et par timer, shit nu har jeg travlt! Lige med ham her vil jeg gerne gøre lidt ekstra ud af mig selv, han har jo allerede nu tændt mig, så det kan kun blive godt. Jeg skynder mig ud til min negledame og får lavet nogle nye negle, ind i nærmest lingeriebutik og finde noget frækt sort undertøj og så hjem i bad, den får lige en ekstra runde med skraberen så jeg er helt sikker på der ikke er noget som er undsluppet. På med cremen og en dejlig duft, tager mine hårextensions i, jo jo den skal have hele armen, i krig og kærlighed gælder alle kneb, det samme gælder med sexdating. Jeg kigger mig selv i spejlet, jeg står knivskarp hvis jeg selv skal sige det, man kan slet ikke se jeg har tre lag stram op leggins på, læs igen at alle kneb gælder hehe.

Når forventningerne til sexdating alligevel ikke heeeelt er de samme

Jeg er spændt, virkelig spændt og tændt, jeg går ud til min bil for at køre ud til ham, lidt i god tid så jeg kan nå at sidde lidt og forberede mig. Jeg finder min spilleliste jeg er hooked på lige for tiden, skruer helt op og kører derud ad. Jeg er der 10 minutter før tid, jeg går om i bagagerummet og finder min høje stilletter, jeg kan bedst lide flade sko når nu jeg skal kører, hopper i dem og langsomt med sikre skridt bevæger jeg mig op til hans opgang, venter lige 1 minut mens jeg trækker vejret dybt, går ind i opgangen og hen til hans dør. Jeg ringer på og han åbner, GUD han er skønnere i virkeligheden, nu er alle mine sanser klar! Vi tager det stille og roligt til at starte med, men langsomt tager det fart, det bliver hårdt og vildt, jeg bliver revet rundt, der stønnes og i det hele taget er det frækt. Jeg tænker lidt ved mig selv at liiidt rusten er han, men han har klart potentiale. Vi er færdige, jeg ligger og vender situationen, smiler for mig selv, det var sgu hyggeligt. Han kommer ud fra toilettet, helt grædefærdige, kigger på mig og udbryder ”HVAD har du gjort ved mig?!? Jeg har rifter over det hele!!” YNK YNK og SNØFT! Jeg kigger lidt på ham, JØSSES en pussy, han sagde ingenting under akten tsk tsk!

Det var så det!

Jeg samler min ting uden at sige så meget, sætter mig ud i min bil og kører hjem. Jeg har sjovt nok ikke talt med ham siden det møde og altså hvis han ikke kan holde til mosten, så kan det være lige meget 😉 Har efterfølgende snakket med mine veninder om min sexdating med ham, vi har pudsigt nok døbt ham tigermissen!

Om Michelle Petersen

Velkommen til min dating blog. Læs andres oplevelser i forbindelse med dating eller del dine egne. Du må ikke nævne andres navne eller på anden måde hænge andre brugere ud. Alle er meget velkommene til at kommentere på artiklerne. Jeg forbeholder mig retten til at slette upassende indlæg uden yderligere varsel. God læselyst :-)

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*