Forside » Dating » Dating profil foto – større chance for at score
Dating profil foto – større chance for at score
dating profilfoto

Dating profil foto – større chance for at score

Det bliver kun mere og mere svært at tiltrække sig potentielle partneres opmærksomhed via netdating, hvis man ikke har et eller flere fotos på sin profil – og er ens profilfoto, ens ansigt udadtil, af en mindre god standard, så sparker man sig selv bagi i forhold til de ”konkurrenter”, der bruger blot en smule mere tid og kræfter på at kreere et godt profilfoto af sig selv.

Vi lever i en verden, hvor tingene går hurtigere og hurtigere, hvor vi alle vælger fra og til i et hurtigere og hurtigere tempo – og dette gælder i høj grad også, om vi vil det eller ej, når det kommer til netdating universet.

Et andet aspekt, der i høj grad også har indflydelse på net dating, er, at vi i dag er mere visuelle end nogensinde tidligere. Fremfor at give os i kast med alenlange og fortællende tekster, uanst om vi logger os på netaviser eller tjekker potentielle partnere via net dating, så er det langt hen ad vejen fotos og videoer, der trækker – og intet tyder på, at dette vil blive mindre udbredt fremover.

Nok nærmere tværtimod!

Her kommer en række gode fif og ”trick” til forholdsvist nemt og smertefrit at kreere et dating profilfoto, der visuelt præsenterer dig bedst muligt – uden du behøver at benytte dig af ufine finter som overdreven brug af billedregering, der i sidste ende alligevel kommer til at koste dig på den negative konto. Specielt hvis du har intentioner om at mødes med interessante profiler ude i den virkelige verden og ikke kun på f.eks Scor.dk

Godt lys betyder næsten alt  i dit dating profilfoto

Ordentligt lys til at tage et godt profilfoto/portrætfoto, uanset om du benytter et almindeligt kamera eller en Smartphone, er et forholdsvist blødt lys, der ikke kaster alt for hårde skygger, der sjældent gør noget godt for ens ansigtstræk. Udendørs kan du fx finde denne slags lys stående op ad en væg, husmur eller andet, der ikke er badet direkte i sollys, men hvor der stadig er rigeligt med lys til at skyde et pænt foto. Find desuden et passende sted, hvor der ikke kastes slagskygger fra træer og andet på din krop og ansigt – det er her, du skal tage dit foto.

Vælger du at skyde dit dating profilbillede indendørs, så er dagslys udefra, via et vindue, hvor du fx sidder i vindueskarmen eller lignende, også en helt fin lyskilde – så længe solen altså ikke står lige på. Mindre flatterende er det derimod fx at fotografere med blitz i et forholdsvist mørkt rum, der i mange tilfælde kridter ansigter og udvisker trækkene.

Rens dit dating profilbillede for støj

Et godt dating profilfoto handler ikke blot om ordentlig lys og dig selv i fokus, men også om at rense billedet for alt muligt andet, der intet har med din person at gøre.

Som hvis man fx tager billedet stående midt i køkkenet, og hvor man mere fokuserer på din bugnende opvask i baggrunden end på dit søde smil. Tænk i det hele taget over, hvad der også kommer med på billedet – specielt hvis du tager billedet derhjemme. Folk drager konklusioner ud fra alt, hvad der nu engang kommer med på billedet – både af positivt og mindre positivt.

Med hensyn til kameravinklen, om du selv tager billedet eller får en anden til at hjælpe dig, så betyder det altså ret meget for præsentationen af dig og din person rent fysisk, om du tager billedet oppe fra, nede fra, fra siden eller lige for.

Prøv dig her lidt frem – øvelse gør mester, og hvem siger, at det helt rigtige foto kommer i kassen i første forsøg. Brug hellere 20 minutter og opnå et godt foto fremfor at nøjes med det første og ”bedste” skud, der viser sig på skærmen. Vil du læse mere er jeg faldet over denne artikel her

Om Michelle Petersen

Velkommen til min dating blog. Læs andres oplevelser i forbindelse med dating eller del dine egne. Du må ikke nævne andres navne eller på anden måde hænge andre brugere ud. Alle er meget velkommene til at kommentere på artiklerne. Jeg forbeholder mig retten til at slette upassende indlæg uden yderligere varsel. God læselyst :-)

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*