Forside » Dating » En fræk date – når min veninde swiper Tinder
En fræk date – når min veninde swiper Tinder
Fræk date og frække extensions

En fræk date – når min veninde swiper Tinder

En fræk date – min venindes historie

Denne historie vil jeg dele med jer på min venindes vegne – hun er en skøn og frisk pige.

Endelig en fridag, kan mærke telefonen brænder i min lomme, skulle man lige… Tinder eller scor.dk, what to choose? Lidt trængende er man vel altid, så det er jo bare hurtigt og lige til at finde en fræk date her. Jeg ender på tinder det er bare lidt hurtigere det med at swipe enten til højre eller venstre, så ved man jo om der er fangst med det samme. Et par gange til venstre og haps, så var der en lækker mand i fælden, ikke dårligt på sådan en torsdag tænker jeg og smiler lidt ved mig selv, ved tanken om en fræk fræk date senere. Og fedt, han også er online nu, så der kan ikke gå lang tid før den her er i hus, lidt selvtilfreds skal man vel være. Han er på, virkelig på. Vi aftaler at mødes om 3 timer, jeg skal jo lige gøre mig klar og det hele skal være på plads, vi aftaler at mødes hos ham. Jeg tænker, at så har han også lidt tid til at gøre det hyggeligt inden jeg kommer. Jeg skal være ærlig og sige, at det er meget muligt ikke alle har det på samme måde, men med mine extensions får jeg længere og fyldigere hår. Man føler sig altså bare mere sexet med en omgang loreal hår – because im really worth it!

Klargøring til den fræk date

Nå, men jeg smider telefonen i anlægget og starter musikken, vimser rundt i lejligheden og gør mig langsomt klar, jeg har det helt sikkert bedst med ikke at skulle skynde mig at være færdig, så bliver det hele ligesom halvt, fordi jeg føler mig presset. Det er på ingen måde optimalt, når man nu skal på en fræk date. Smider som altid lige en sms til en veninde hvor jeg er på vej hen, man skal jo huske at tage sine forholdsregler når man bevæger sig ud i verden synes jeg, især når det går SÅ stærkt som det en gang i mellem gør – hvertfald når mine veninder og jeg scorer en fræk date for en aften eller to. Nå, men uden i bilen bliver der igen skruet op for musikken og jeg synger på vejen derhen, det er jo lidt nervepirrende at møde folk for første gang, så det er meget rart at kunne få tankerne lidt på afveje i mens. Sommerfuglene kommer langsomt frem i maven som jeg nærmer mig, som altid overvejer jeg bare at køre min vej igen, men altså nu er jeg jo nået så langt, så jeg slår tanken hen igen, og prøver at fokusere på den fræk date, der venter lige om lidt.

Sød fyr og god sex, men så sker der noget sjovt…

Han er en rigtig sød fyr, stille og rolig nede på jorden, men mere er der ikke at sige om det, sexen var ok, men ikke en fræk date at råbe hurra for. Jeg er rimelig sikker på, at det denne gang går begge veje, vi snakker lidt frem og tilbage, hvorefter jeg beslutter mig for at nu kan jeg ligeså godt daffe hjem. Smutter ud på hans toilet for lige at se hvordan det står til, fjerner lidt makeup under øjnene og ser så til min overraskelse at mit hår virkelig ikke sidder særlig sødt, tager extensions ud og prøver at rede garnet lidt, men så kalder han på mig, han har lavet noget at drikke. I hast drikker jeg det, så jeg kan komme ud ad døren og hjem. Tuttelu med ham og jeg smækker opgangsdøren bag mig, da en tanke slår ned i mig… Fuuuuuuuck jeg har lagt mine extensions på hans badeværelse, krummer tær og ringer på dørtelefonen. Mig: Heeeej jeg skal virkelig tisse Ham: Du er jo lige gået? Mig: Jaaa, men skal virkelig tisse. Han lukker mig ind, jeg skynder mig ud på toilettet og tager mit hår, han ser lidt forundret på mig, han må jo virkelig tænke jeg er tosset! Men nede i min bil er jeg i sikkerhed igen og kan grine lidt af mig selv.. Jeg har sjovt nok ikke hørt fra ham siden. Det bliver endnu en fræk date, jeg kan grine lidt over med tøserne.

Om Michelle Petersen

Velkommen til min dating blog. Læs andres oplevelser i forbindelse med dating eller del dine egne. Du må ikke nævne andres navne eller på anden måde hænge andre brugere ud. Alle er meget velkommene til at kommentere på artiklerne. Jeg forbeholder mig retten til at slette upassende indlæg uden yderligere varsel. God læselyst :-)

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*