Forside » Dating » Dating – når forventninger ikke helt stemmer
Dating – når forventninger ikke helt stemmer
Dating eller sexdating?

Dating – når forventninger ikke helt stemmer

Kunne det være slut med dating?

Hapser denne virkelig pæne fyr på scor.dk, han er sød at skrive med, vi ping ponger frem og tilbage nogle dages tid. Vi har begge prøvet dating på nettet før, så vi er ret hurtige til at finde ud af det. Tænker for mig selv, at han sgu er en af dem som rankerer højere på den berømt 10 skala. Vi har snakket sammen et stykke tid, og den ene weekend, da jeg skal i byen med pigerne, beslutter jeg mig i min kådhed til, at jeg da skal mødes med mr hotstuff! Finder ud af at han også selv skal i byen så det er jo oplagt, skriver til ham ”jeg kigger forbi i løbet af aftenen *Smiley blink blink”, han svarer ”WOW okay du er sgu vild!”.

De samme forventninger til dating eller?

Vi skriver lidt sammen i løbet af aftenen, så vi lige kan blive enig om tingene, vi snakker om hvad vi hver især er til og kan lide. På den måde fungerer dating på nettet fedt. Det er hurtigt at komme i gang. Fedest! Vi har samme udgangspunkt, gerne lige på og hårdt med kærlige klap bagi og hiv i håret, det er bare perfekt. Nu kan jeg slet ikke vente på at tiden er inde til at finde en taxa! Jeg føler virkelig at denne gang har JEG skudt papegøjen og forventninger flyver derud af under min bytur. Danser derudaf med tøserne og afviser nogle fyre, der kommer forbi. Jeg har jo en aftale med min godte, så i aften er alt det andet lidt ligegyldigt!

Nu skal det være!
Efter noget tid siger jeg farvel til min veninder og smutter ud til en taxa, 500 kr. er jo ingenting for at se godten tænker jeg i min lettere beruset tilstand. Ringer på døren og bliver lukket ind, kigger og tænker 5. sal – really? Hvad fanden, jeg begynder at gå derop ad, han åbner døren, holy s*** han er jo ligeså flot som på billederne. Skønt med en dating profil hvor billederne ikke lyver. Mentalt giver jeg mig selv en high-five. Kommer indenfor og undrer mig lidt over al lyset er slukket, men tænker at han måske bare er lidt genert i starten og vil tænde noget stearin lys i stedet, mens jeg hopper i bad. Ude på badeværelset kan man jo passende få et indblik i en mands liv. En tandbørste yes, masser lækre plejeprodukter, lækkert tænker jeg lidt lummert, men så stopper lummerheden lige med det samme, da jeg taber mit håndklæde på gulvet! Øv altså nullermænd i hjørnerne og lettere beskidt rundt omkring, men altså det skal jo ikke afgøre det hele. Efter badet stiger jeg elegant som Halle Berry i James Bond synes jeg selv ud fra badeværelset og ind i lejligheden, som stadig er henlagt i mørke. Undtagen i soveværelset, hvor projektører næsten blænder mig! Hold da op, så var han alligevel ikke genert! Da jeg kommer helt ind i værelset står der en kold seng, uden sjæl i midten af rummet, han er i gang med at lægge sengetøj på.. Like what? Hmm hvorfor har han mon ikke gjort knaldeklart noget før? Altså, det er da en uskreven regel i hvert fald i min dating verden. Nå, men vi kysser lidt og stadig virker han genert, beder ham tage fat i mit hår, hvilket han gør.. Eller.. Vil ikke kalde det at tage fat i mit hår, men han står sådan set og nusser mig i håret.. Hvad er nu det? Vi havde få timer forinden forventningsafstemt og der var det så sandelig ikke nusning vi snakkede om! Måske han skulle være på dating i stedet for?

Hvad var nu nummeret?
Det bliver lidt akavet! Under akten ligger jeg og tænker på hvad nummeret nu var på taxa, for så langt væk kan taxamanden da ikke være nået endnu, kan han? Rejser mig op lettere skuffet, hold nu kæft en fuser! Han vil gerne kysse putte og nusse, hvilket var ingen af de ting vi havde snakket om tidligere, jeg vil bare gerne væk fra puttegøjen! Hopper i mit tøj og småløber ud i gangen og tænder lyset for at finde mine sko. Hold nu op: Til min rædsel er der flyttekasser over det hele. Nullermænd, der har nået menneskelige størrelser, kigger hånligt på mig, den havde du ikke set komme haha! Han ligger stadig i sengen og smiler sødt til mig. Kigger på ham og spørger om han lige er flyttet ind, hans svar overrasker mig endnu mere, naaah har boet her længe. Lamslået skynder jeg mig hen til hoveddøren, går du allerede spørger han fra sengen? Jeg råber fra entreen mens jeg lukker døren ” Jaaaaa det gør jeg, tutteluuuuu!” Skynder mig ned fra 5 og ind i en taxa, nu skal jeg bare hjem! Tak for ingenting mr hotstuff!

Om Michelle Petersen

Velkommen til min dating blog. Læs andres oplevelser i forbindelse med dating eller del dine egne. Du må ikke nævne andres navne eller på anden måde hænge andre brugere ud. Alle er meget velkommene til at kommentere på artiklerne. Jeg forbeholder mig retten til at slette upassende indlæg uden yderligere varsel. God læselyst :-)

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*